Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخی خرده می‌گرفتند همین چهار نفر امنیت کشور را برعهده دارند اما این سریال فقط به پرونده "گاندو" اشاره می‌کرد؛ خیلی از عزیزانی که در حوزه امنیتی کار می‌کردند با کاراکتر محمد همذات‌پنداری کردند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، علی افشار و شهرزاد کمال‌زاده بازیگران «گاندو2» به برنامه «سریالیست» آمدند و درباره حواشی این سریال صحبت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین کوروش سلیمانی درباره پرونده سریال‌های امنیتی به نکاتی اشاره کرد؛ سریال‌هایی که افشاگر خرابکاری جاسوسان شدند. 

در بخش نوستالژی هم جمشید جهان‌زاده بازیگر پیشکسوت با آثار کارنامه کاری خود خاطره‌بازی کرد؛ بازیگری که از پرش به دریا بدون بدلکار شناخته می‌شود.

اما در بخشِ اصلی گفت‌وگو، «سریالیست» به سریال "گاندو2" پرداختند و حرف‌های شنیدنی شهرزاد کمال‌زاده درباره حواشی و اتفاقات این سریال که مشروح آن در ادامه آمده است.

شهرزاد کمال‌زاده درباره تجربه بازی در «گاندو2» گفت: طبق بازخوردی که از جامعه گرفتم این سریال جزو مجموعه‌های پرمخاطب و پربیننده بود که طرفداران خاص خود را داشت.

وی درباره اینکه سری اول مجموعه بهتر از سری دوم بوده، بیان کرد:  نه هر قسمت متفاوت بود و چنین چیزی نشنیده‌ام. شاید زمان سری اول، چنین سریال امنیتی با این کیفیت نداشتیم. کار متفاوتی بود که درباره دولت صحبت می‌کرد و درباره آن مخالفت‌هایی وجود داشت.

این بازیگر در این باره که آیا قبلاً اثر امنیتی بازی کرده، گفت: کاری برای جشنواره مسکو کار کرده بودم اما برای تلویزیون اولین سریال امنیتی‌ام بود. این نقش برایم چالش‌برانگیز بود. هیچ کسی آدم نفوذی و تروریست را دوست ندارد و من می‌دانستم نقش منفی بازی می‌کنم و در مواجهه با شخصیت‌های محبوب سریال که طرفداران خودشان را دارند قرار می‌گرفتم و این نگران‌کننده بود. مخاطب برای آن شخصیت‌ها نگران بود و مدت‌ها بود در کاری این حسّ و حال را نداشتم.

کمال‌زاده ادامه داد: جواد افشار مشاور و کارگردان خوبی بودند و جزو کسانی‌اند که می‌شود به ویژه در خصوص جزئیات با آنها تعامل داشت.

همه دوست داشتند بهترین‌شان را ارائه بدهند

کمال زاده با بیان اینکه بازیگران این سریال برای اینکه مخاطب را راضی نگه دارند، دغدغه مند بودند، ادامه داد: همه دوست داشتند بهترین‌شان را ارائه بدهند و با جان و دل حضور داشتند. این جنس کار سخت است و همه همدل و رفیق بودند و رقابتی وجود نداشت. چیزی که به خوبی در این کار دیدم، این بود که علاقه و احترامی که کارگردان دریافت می‌کرد از سر ترس نبود و او خودش خیلی شیرین و جذاب و محترم و دلنشین بود، این موضوع در عین اینکه کار سخت بود، فضای آن را دلچسب می‌کرد.

وی درباره آمار و ارقام تعداد بینندگان که رقم کلی آن در تلوبیون نزدیک به 26 میلیون بوده است، بیان کرد: نحوه پخش نیز در این موضوع دخیل بود، ما 12 قسمت در عید داشتیم، سریال متوقف شد و با گذشت زمان دوباره ادامه پیدا کرد. 

کمال زاده با اشاره به نگرانی‌هایی که برای بازی در شرایط کرونا داشت، درباره نقدی که بر سریال پخش شد، گفت: در خصوص قصه نویسنده و کارگردان باید توضیح بدهند اما درباره کاراکتر خودم باید بگویم تا جایی که شده دراماتیزه شده بود. سادیا بر‌اساس شرایطی مجبور شده بود نفوذی شود. او کسی که سوار بر کار باشد و اعتماد به نفس داشته باشد نبود و نگرانی و استیصالی با او تا پایان همراه بود. او را با اینکه ترور می‌کرد و تا جایی موفق بود هیچ‌وقت دست بالا نگرفتم. خیال او راحت و خودش فردی قوی نبود.

این بازیگر با بیان اینکه بی‌هدف کسی وارد به فیلمنامه «گاندو» یا خارج از آن نشده بود، گفت: من هنوز فیلمنامه‌های کلاسیک را دوست دارم و خیلی از کارهای موفق هم در این دسته بوده اند. ولی مقایسه با آثار برجسته دنیا شاید درست نباشد اما تک تک افراد تمام توان‌شان را گذاشته‌اند تا در حد بضاعت یک کار باشرافت بسازند. 

این چهار نفر امنیت کل کشور را برعهده نداشتند فقط پرونده «گاندو» دستشان بود

وی ادامه داد: برخی خرده می‌گرفتند همین چهار نفر امنیت کشور را برعهده دارند اما این سریال فقط به پرونده "گاندو" اشاره می‌کرد و شاید ما هزاران پرونده با هزاران نیرو داشته باشیم. انتقاداتی وجود داشت اما خیلی از عزیزانی که در حوزه کارهای امنیتی کار می‌کردند با کاراکتر محمد همذات‌پنداری می‌کردند و کار را دوست داشتند و پیگیر بودند.

کمال‌زاده تأکید کرد: هزاران پرونده ممکن است وجود داشته باشد که هیچ‌وقت دیده  نشده باشند، این همه آدم همین الان در کنار مرزها شهید می‌شوند و خیلی وقت‌ها حتی شاید خبرش هم نمی‌رسد، بنابراین هزاران مورد وجود دارد که هنوز به آنها نپرداخته‌ایم اما این چند نفر پرونده "گاندو" را در دست دارند.

وی درباره آخرین سکانس خود در "گاندو" نیز گفت: سکانسی که شریف مرا می‌گیرد و من با بچه هستم، به این خاطر که می‌دانستم کشته می‌شوم، بچه را گذاشتم و رفتم. بعدها به من گفتند تو چه مادری هستی. 

آیا سری سوم "گاندو" ساخته می‌شود؟

کمال‌زاده همچنین درباره اینکه آیا محمد زنده است و سری سوم "گاندو" ساخته می شود، به شوخی گفت: اطلاعی ندارم. هنوز دکتر به ما خبر نداده!

وی در واکنش به انتقاداتی که مجری برنامه بر «گاندو2» وارد کرد، گفت: مخاطب امروز باهوش است و توقعی که از هر کاری دارد، بیش از پیش است. هر انتقادی برای ما سازنده است. اما من نمی‌توانم در خصوص چیزی که مرتبط به من نیست نظر بدهم اما در مسیر کار من تأثیرگذار خواهد بود.

شاهین شجری کهن کارشناس و منتقد درباره «گاندو» گفت: یک سریال جاسوسی با استانداردها و المان‌هایی که در تمام دنیا ساخته می‌شود، سعی می‌کند موقعیت اکشن بسازد، روابط تو در توی پشت صحنه را تصویر کند و این باعث می‌شود حاشیه برانگیز باشد و همه آن را دنبال کنند.

وی افزود: به عنوان یک سریال قصه‌گو، ایرادات و پرش‌هایی در «گاندو» وجود دارد که به ماهیت فیلمنامه برمی‌گردد اما اینکه یک گروه شخصیت نماینده مثبت و خیر و یک گروه نماینده منفی باشند، باید زمینه‌های موضوع درست تعریف شود. ما در قصه‌گویی فرض‌مان بر این است که سازندگان سریال باید اطلاعاتی در اختیار مخاطب بگذارد و اینجا سریال گنگ عمل می‌کند. بخشی در ذات قصه‌گویی به سبک درام‌های جاسوسی است و بخشی از این ناشی از عجله در دیالوگ‌نویسی و اشاره‌های رو به وقایع و آدم‌های روز است.

شجری کهن در پایان گفت: باید از سازندگان سریال پرسید به نتایج و اهدافشان رسیده‌اند یا خیر. چهره‌هایی که می‌بینیم با جاذبه‌های شخصی به نقش بُعد اضافه کرده‌اند اما موضع‌گیری کلی و هاله‌ای که دور سریال است باعث می‌شود همان اول مخاطب تصمیم بگیرد که با وقایع همسو شود یا خرده‌گیرانه و منتقدانه سریال را نگاه کند و این ویژگی سریال‌هایی مثل "گاندو" است.

حاشیه‌های نشست ساترا با تهیه‌کنندگان سریال‌های نمایش خانگی/ از دغدغه حفاظت از خانواده تا پذیرفتن یک اشتباه در زخم‌کاری!آیا سریال شهید باکری نسخه سینمایی دارد؟/ سرجوخه جذاب‌تر از کارهای قبلتصاویر جدید از "جشن سربرون"/ سریال تاریخی که به «انجمن محمدیه» رسید

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شبکه سه شبکه یک رسانه ملی سریال شبکه سه شبکه یک رسانه ملی سریال شهرزاد کمال زاده ساخته می شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۶۱۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام دستاوردهای دولت رئیسی را می توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟

رئیسی و مردانش برخلاف آنچه گفتند و وعده دادند عملکردهای چندان موفقیت‌آمیز و امیدوارکننده‌ای در حوزه اقتصاد را نداشتند تا به جامعه اینگونه القاء کنند که عملکردی فراتر از دولت‌های گذشته داشتیم و بابت این عملکردها باید مورد تقدیر و تکریم هم قرار بگیریم.

به گزارش آرمان ملی، رئیس‌جمهور و دولتمردان معتقدند که وضعیت جامعه به‌لحاظ مسائل مختلف مساعد و رو به پیشرفت است و انتقادها نیز محلی از اعراب ندارد و آنها که از وضعیت فعلی انتقاد می‌کنند درکی از عملکرد دولت ندارند.

از طرفی، اما تحلیلگران، کارشناسان و مردم عادی که این شرایط را با گوشت، پوست و استخوان خود لمس می‌کنند نظر دگرگونه‌ای دارند و معتقدند که دولت رئیسی نه تنها نسبت به گذشته عملکرد مطلوب‌تر و بهتری نداشته بلکه هر چه جلوتر می‌رود روند عملکردها و منبعث از آن شرایط جامعه بغرنج‌تر می‌شود.

نگاهی به افزایش لجام‌گسیخته قیمت‌ها در بازارهای مختلف مثل سکه و ارز که تاثیرات فزاینده خود را بر کالاهای مصرفی و مایحتاج مردم گذاشته و می‌گذارد بیانگر آن است که عملکرد دولت چندان قابل قبول نبوده و نیست.

جالب اینکه در چنین شرایط بغرنج اقتصادی برخی دولتمردان یا چهره‌های سیاسی و نمایندگان از عملکرد مطلوب دولت می‌گویند و معتقدند که باید از این عملکرد فیلم درست کرد و به نمایش عموم درآورد.

چنانکه سیدمحمد حسینی، معاون پارلمانی دولت شهریورماه گذشته در این خصوص گفته بود: «لازم است برای تک تک این اقدامات و دستاوردها مستند و حتی فیلم و سریال ساخته شود و نمایشگاه برپا گردد.» این همان اختلاف نگاه به عملکردهاست که جامعه خود را در وضعیت بغرنجی می‌بیند، اما دولت و جریان همراه معتقد به ساخت فیلم از عملکردهای دولت هستند.

 2 نوع فیلم از عملکرد دولت نگاهی به کارکرد 3 ساله دولت نشان می‌دهد که دولت در تحقق بسیاری از وعده‌های خود از جمله ساخت یک میلیون مسکن؛ ایجاد یک میلیون شغل، رساندن تورم به نصف و تک رقمی کردن آن و تک نرخی کردن ارز ناموفق بوده است. مسائلی چون برجام و FATF نیز به حال خود رها و کلا کنار گذاشته شده است. اما اینکه برخی بدون نگاه به این مسائل و گویی اینکه در این جامعه زندگی نمی‌کنند و از دولت عملکرد اقتصادی حمایت می‌کنند قابل تامل است.   چنانکه اخیرا حجت‌الاسلام مرتضی آقاتهرانی، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت؛ «قطعا با توجه به اقدامات دولت لازم است که فیلمی از این اقدامات ساخته شود. اطلاع‌رسانی و اینکه مردم را در جریان اقدامات شایسته دولت قرار دهیم باید انجام شود. دولت دستاوردهای مثبتی در حوزه سیاست خارجی و داخلی داشته است که باید در این رابطه اطلاع‌رسانی شود و بهتر است این اطلاع‌رسانی در قالب ساخت فیلم یا مستند باشد.»   با مطالعه برخی از این اظهارات دقیقا این پرسش پیش می‌آید که باید از کدام اقدام و عمل دولت فیلم ساخت که مردم ببینند و از دیدن آن لبخند رضایت بر لبان‌شان بنشیند. تورم میانگین 40 درصد در 3 سال اخیر را که قرار بود طی مدت 4 سال نصف و سپس تک رقمی شود یا قیمت ارز را که تا کانال70 هزار تومانی رفت و با کاهش 11 هزار تومانی در کانال 59 هزار تومان قرار دارد و برخی مدح و ثنایش می‌گویند؟ البته این همان ارزی است که قرار بود تک نرخی شود.   شاید هم می‌خواهند از چندین دوره مذاکرات بی‌حاصل برای احیای برجام فیلم بسازند. به هر حال اگر هم فیلمی ساخته شود از دو نگاه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.   در فیلمی که دولت از اقدامات خود بسازد؛ قهرمان آن سیدابراهیم رئیسی است که به قرائت دولتی‌ها مدیریت بی‌عیب و نقصی را به نمایش گذاشته و توانسته شرایط را مطلوب و جامعه را راضی نگه دارد. ضدقهرمانش هم منتقدانی هستند که دلسوزانه نسبت به شرایط جامعه و عملکردهای انتقادآمیز هشدار می‌دهند.   اما فیلمی که واقعیت امور را به جامعه نشان دهد قهرمانش دولتمردانی خواهند بود که با عملکردهایشان تورم افسارگسیخته و قیمت ارزی را ببار آورده و چنین وضعیت اقتصادی را برای مردم رقم زده‌اند. ناگفته پیداست آنچه در باب دولت در قالب انتقاد از عملکردها گفته می‌شود دلسوزانه و از سر خیرخواهی است و اینکه برخی هر نقد و انتقادی را سیاه‌نمایی می‌خوانند از این رو است که یا تعریف درستی از نقد ندارند و یا نمی‌خواهد کسی به دولت متبوع‌شان انتقادی وارد شود. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • حمله به نون‌خ و آقاخانی: برای اینستاگرام سریال ساخته بودید؟
  • کدام دستاورد‌های دولت رئیسی را می‌توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • ساخت مسجد جامع سکینه خاتون (س) در شهرک گلستان شیراز
  • کدام دستاوردهای دولت رئیسی را می توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • «مدیر مدرسه» به اکران آنلاین رسید
  • زرنگ‌بازیِ سعید آقاخانی در نون‌خ ۵ که شاید متوجهش نشده‌اید
  • نمایش «اسب قاتلین» دو اجرایی شد
  • زرنگ‌بازی سعید آقاخانی در «نون خ ۵»
  • مخالفت حاج‌قاسم سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی
  • زنده‌ نگهداشتن خاطرات دفاع مقدس یک ضرورت است