Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیست و سومین روز از شهریورماه ۱۴۰۰ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به اظهار نظر شهرزاد کمال‌زاده از سختی کار در لوکیشن‌های سریال «گاندو» اشاره کرد.

خبرگزاری میزان - بیست و سومین روز از شهریورماه ۱۴۰۰ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به اظهار نظر شهرزاد کمال‌زاده از سختی کار در لوکیشن‌های سریال «گاندو» اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهرزاد کمال‌زاده: لوکیشن‌های بسیار سختی در «گاندو» داشتیم/جواد افشار خستگی‌ناپذیر است

بازیگر سریال «محکومین» گفت: یک سری از لوکیشن‌هایی که در «گاندو» داشتیم حضور در آن‌ها سخت بود و تجربه متفاوتی را برای من رقم زد که البته باید بگویم این تجربه را بسیار دوست داشتم و از تهیه‌کننده و کارگردان «گاندو» تشکر می‌کنم.

شهرزاد کمال زاده در گفت‌وگو با میزان پیرامون آخرین فعالیت‌های خود در عرصه بازیگری گفت: آخرین فعالیت من در عرصه بازیگری ابتدا به سریال «گاندو» بر می‌گردد که اخیرا از شبکه سه سیما پخش شد و سپس سریال شبکه نمایش خانگی «نارگیل» که در حوزه کودک و نوجوان ساخته شده و این روزها در حال پخش از یکی از پلتفرم‌ها است، همچنین اخیرا در فیلم سینمایی «پس از فروش» به کارگردانی مجید توکلی و تهیه ‌کنندگی سید علی احمدی نیز حضور داشته و به ایفای نقش پرداخته‌ام.

این بازیگر تلویزیون پیرامون حضور خود در سریال نمایش خانگی «نارگیل» ابراز کرد: «نارگیل» تجربه متفاوتی برایم بود و تا به حال در این ژانر کار نکرده بودم و دوست داشتم بتوانم برای بچه‌ها و حوزه کودک و نوجوان که به هر حال طیف دیگری از مخاطبین هستند کاری انجام دهم، چرا که به ویژه بعد از شیوع کرونا که کودک و نوجوان دیگر همچون گذشته نمی‌توانند اوقات فراغت خود را به بازی و کلاس‌های آموزشی بگذرانند و بیشتر مجبور هستند که در خانه بمانند و اغلب به تماشای آثار تکراری کودک نوجوان بپردازند در همین راستا دوست داشتم تا با حضور در این کار و ارائه یک اثر متفاوت در حوزه کودک نوجوان برای این قشر کاری کرده باشم.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین خبرها از معاونت سیما اینجا کلیک کنید

بازیگر سریال «گاندو» همچنین به تجربه حضور در کار کودک و نوجوان اشاره و ابراز کرد: برای خودم به شخصه حضور در یک کار کودک و نوجوان همچون «نارگیل» تجربه بسیار متفاوتی بود چرا که تا به حال در این ژانر کار نکرده بودم و می‌خواستم خودم را در این ژانر محک بزنم.

کمال‌زاده با اشاره به ایفای نقش متفاوت خود در سریال «گاندو» ابراز کرد: راستش را بخواهید با حضور در سریال «گاندو» وقتی دیدم جواد افشار به عنوان کارگردان این مجموعه تا این حد خستگی ناپذیر و پر انرژی است و با دیدن دیگر همکارانم در این مجموعه که به ایفای نقش‌های سخت‌تری می‌پرداختند دیگر سختی نقش خودم را از یاد بردم اما به هر حال نقشم در این مجموعه نقشی سخت و به طور کلی این پروژه در جایگاه خود نیز سخت بود.

این بازیگر تلویزیون همچنین به حضور در لوکیشن‌های سخت در سریال «گاندو» اشاره و اظهار کرد: یک سری از لوکیشن‌هایی که در «گاندو» داشتیم حضور در آنها سخت بود و تجربه متفاوتی را برای من رقم زد و باید بگویم این تجربه را بسیار دوست داشتم و از تهیه‌کننده و کارگردان «گاندو» تشکر کنم به این خاطر که این بستر را برای من به وجود آوردند و این نقش را به من سپردند و من قطعا برای ایفای این نقش از هدایت کارگردان استفاده کردم و خودم نتیجه آن را بسیار دوست دارم امیدوارم که مخاطبان هم از تماشای این مجموعه لذت کافی را برده باشند.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید 

 سینماگران خود را برای جشنواره فیلم فجر ۴۰ آماده می‌کنند

بسیاری از کارگردانان و تهیه‌کنندگان یا آثار خود را در این روزها به پایان رسانده و مراحل تدوین خود را پشت سر می‌گذارند یا برخی دیگر تازه می‌خواهند آثار خود را در این روزهای پایانی تابستان کلید زده تا به مهمترین رویداد سینمایی کشور یعنی چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر برسانند.

سینمای ایران از اسفند ماه سال ۹۸ بار بحرانی با نام کرونا روبرو شده است، بحرانی که نه تنها عرصه هنر کشور بلکه سراسر جهان را با مشکلات فراوانی روبرو کرده است.

در اوایل شیوع این بیماری شاید کمتر کسی فکرش را می‌کرد که بیش از یکسال با این بیماری روبرو باشد، سینما هم خارج از این قاعده نبود، در ابتدا تمامی هنرمندان عرصه سینما و همچنین مسئولین این هنر به گمان پایان زودهنگام بیماری تنها در انتظار بازگشایی سینما‌ها بودند، اما بحران کرونا سال ۹۹ سینمای کشور را به طور کامل تحت الشعاع قرار داد. 

پس از برگزاری جشنواره فیلم فجر و در آستانه اکران نوروز سال ۱۴۰۰ سینما‌ها بار دیگر تعطیل شدند، البته این تعطیلی طولانی مدت نبود و با تغییر گروه شغلی سینما‌ها به گروه دوم بازگشایی سریعی رخ داد، بازگشایی که با آغاز موج چهارم کرونا به سرعت به تعطیلی دوباره کشیده شد تا سینما علنا بهار ۱۴۰۰ را هم از دست داده باشد.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

حالا با پشت سر گذاشتن موج پنجم کرونا و جهش دلتا همچنین روزهای پایانی تابستان ۱۴۰۰ و از طرفی بازگشایی سینماها که مدتی‌ است با تعطیلی‌های پی در پی مواجه نشده به نظر می‌رسد تحت هر شرایطی جشنواره چهلم فیلم فجر برگزار خواهد شد و به طور معمول بسیاری از کارگردانان و تهیه‌کنندگان یا آثار خود را در این روزها به پایان رسانده و مراحل تدوین خود را پشت سر می‌گذارند یا برخی دیگر تازه می‌خواهند آثار خود را در این روزهای پایانی تابستان کلید زده تا به مهمترین رویداد سینمایی کشور یعنی چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر برسانند.

بنا بر آخرین اخبار رسمی فیلم سینمایی «بی مادر» به کارگردانی و نویسندگی سیدمرتضی فاطمی یکی از آثاری  است قرار شده برای حضور در چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر آماده شود و طبق آخرین خبرهایی که در برخی رسانه‌ها منتشر شده بود این فیلم سینمایی اواخر تابستان ساخت خود را آغاز می‌کند.

تا این لحظه حضور بازیگرانی چون امیر آقایی، پژمان جمشیدی، آناهیتا درگاهی در این فیلم قطعی شده و با خبری که روز گذشته از سوی برخی رسانه‌ها منتشر شد قرار است تا بازیگر نقش اول سریال جنجالی «آقازاده» پردیس پورعابدینی نیز در این فیلم سینمایی به ایفای نقش بپردازد.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید 

جایگاه سلمان فارسی نزد «امیرالمومنین(ع)»

یک کارشناس علوم قرآنی گفت: سلمان فردی متعادل دین بود این آموزش بزرگ را از «پیامبر اکرم (ص)» آموخته بود رفتار متعادل او سبب شده بود تا «اهل بیت (ع)» همواره از او به نیکی یاد کرده و او را گرامی بدارند.

محمد هادی هدایت در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان پیرامون روز بزرگداشت سلمان فارسی گفت: سلمان فارسی یکی از صحابه بزرگ «پیامبر اکرم (ص)» محسوب می‌شود او فردی از دیار اصفهان و یا شیراز بوده است اسم اصلی او روزبه بود، اما آنچه سبب شده است تا به دین اسلام گرایش پیدا کند و به عنوان صحابه خاص «پیامبر اکرم (ص)» شناخته شود روحیه حق طلبی او در زمان حیاتش بوده است.

وی در همین راستا ادامه داد: فضای فکری و اندیشه او به نحوی جستجو گرانه و به دنبال حقیقت بود لذ از دین زرتشت به دین مسیحیت گرایش پیدا کرده و در ادامه جستجو‌ها و بررسی‌های علمی خود به دین اسلام رسیده و عشق «پیامبر اکرم (ص)» را در سینه خود جای داد.

هدایت علل گرایش سلمان‌فارسی به دین اسلام را مورد بررسی قرار داد و افزود: سلمان فارسی پس از گرایش به دین مسیحیت و بررسی متون و کتاب‌های آنان و پژوهش‌های متعدد توانست اطلاعاتی ارزشمند در مورد «پیامبر اکرم (ص)» کسب کند در عین حال به خاطر سفر‌های متعدد اطلاعات گوناگون و تجربه‌های فراوانی را به دست آورد او نشانه‌های «پیامبر اکرم (ص)» را در کتاب ادیان الهی یافته بود پس از گرایشش به دین مبین اسلام از جمله افراد خاص «پیامبر اکرم (ص)» شد او در جنگ خندق از مشاوران «پیامبر اکرم (ص)» قرار گرفته و ایده‌ای حفر خندق را به ایشان ارائه کرد.

وی نگاه «امیرالمومنین (ع)» پیرامون سلمان فارسی را مورد بررسی قرار داد و افزود: «امیرالمومنین (ع)» در توصیف سلمان بیان کرد، سلمان فارسی دریایی از عشق و محبت نسبت به «پیامبر اکرم (ص)» است، زیرا به معرفت حقیقی دست یافت.

بیشتر بخوانید: برای مطالعه مطالب و گفت‌وگوهای مذهبی اینجا کلیک کنید

این کارشناس علوم قرآنی جایگاه سلمان فارسی را نزد «پیامبر اکرم (ص)» مورد بررسی قرارد داد و ابراز کرد: سلمان فارسی آنقدر از «پیامبر اکرم (ص)» آموخته بود که «پیامبر اکرم (ص)» پیرامون جایگاه سلمان فارسی فرمودند: اگر ابوذر آنچه سلمان آموخته بود را می‌دانست به او غبطه می‌خورد به عبارت دیگر ظرفیت سلمان به حدی بود که اطلاعات و اسرار بسیار بیشتری را از «پیامبر اکرم (ص)» آموخته بود و همین ظرفیت بسیار بود که زمینه برتری‌هایی وی نسبت به افرادی همانند ابوذر را فراهم سازد.

هدایت تصریح کرد: سلمان بار‌ها و بار‌ها توسط «پیامبر اکرم (ص)» مورد تکریم و تایید قرار گرفته بود تا جایی که «پیامبر اکرم (ص)» پیرامون وی فرمودند: «سلمان منا اهل البیت»؛ بدین ترتیب «خاتم النبیین (ع)» سلمان را در شمار اهل بیت خود قرار دادند و این جایگاهی بزرگ و عظیم برای این فرد محسوب می‌شود.

هدایت ولایت مداری سلمان‌فارسی را مورد بررسی قرار داد و افزود: پس از وفات «پیامبر اکرم (ص)» سلمان فارسی یکی از افرادی بود که در منزل «امیرالمومنین (ع)» به عنوان مدافع حضور یافت، اما به خواست و به فرمان «امیرالمومنین (ع)» سکوت را در مقابل معارضان در پیش گرفت، سلمان تا انتهای عمرش گوش به فرمان «امیرالمومنین (ع)» باقی ماند.

وی در همین راستا بیان کرد: سلمان یکی از استاندارانی بود که توسط «امیرالمومنین (ع)» به عنوان والی مدائن انتخاب شد و همواره تلاش داشت تا بر اساس رهنمود‌های «امیرالمومنین (ع)» حرکت کند در یکی از روایات بیان شده است روزی سلمان وارد مسجدی شد که در آن فردی دنیا را رها کرده و به عبادت در مسجد و عزلت گزینی مشغول بود سلمان برای او غذایی تهیه کرد و به مسجد رفت و آن را به مرد عزلت نشین داد و از او خواست تا به همسر و فرزندانش بپیوندد و در کنار آنان قرار گرفته و عبادتش را نیز در همان جا انجام دهد.

این کارشناس علوم قرآنی اظهار کرد: روایت دیگری وجود دارد که بیان می‌کند «امیرالمومنین (ع)» جایگاه سلمان را قبل از وفاتش به او نشان داد، سلمان پس از دیدن جایگاهش در بهشت به «امیرالمومنین (ع)» بیان کرد: بهشتی که در آن مولایم «علی (ع)» نباشد برایم ارزشی ندارد بهشت بدون «علی (ع)» برایم بهشت نخواهد بود.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید 

گلایه علیرضا قره‌خانی از بی توجهی جامعه بدلکاری به خبر درگذشت علیرضا فتحی

یک بدلکار سینما گفت: پس از شنیدن خبر درگذشت علیرضا فتحی بسیار متاسف و غمگین شدم اما آنچه که مرا بیشتر از هر چیزی رنجیده خاطر کرد عدم توجه جامعه بدلکاری به خبر درگذشت علیرضا فتحی و حضور در مراسم خاکسپاری وی بود.

علیرضا قره‌خانی در گفت‌وگو با میزان پیرامون بی مهری جامعه بدلکاری با خبر درگذشت مرحوم علیرضا فتحی از بدلکاران پیشکسوت سینمای ایران گفت: متاسفانه بعد از شنیدن خبر درگذشت علیرضا فتحی بسیار رنجیده خاطر شدم که همیشه با وی در ارتباط بودم و حتی در آخرین روزها نیز با او صحبت داشتم اما پس از آن متوجه نشدم که وی به کرونا مبتلا شده و حالش وخیم شده است.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

وی در همین راستا ابراز کرد: پس از شنیدن خبر درگذشت علیرضا فتحی بسیار متاسف و غمگین شدم اما آنچه که مرا بیشتر از هر چیزی رنجیده خاطر کرد عدم توجه جامعه بدلکاری به خبر درگذشت علیرضا فتحی و حضور در مراسم خاکسپاری وی بود که حتی این موضوع در روحیه فرزندان این بدلکار پیشکسوت نیز تاثیر منفی گذاشته و آنها را پیرامون بی توجهی جامعه بدلکاری نسبت به سالها تلاش پدرشان در حوزه بدلکاری غمگین کرده است.

قره‌خانی تاکید کرد: خدمتی که مرحوم علیرضا فتحی طی چهل سال گذشته در زمینه بدلکاری به سینمای ایران کرد به نظرم با کم‌لطفی جامعه بدلکاری روبرو شد چراکه جامعه بدلکاری می‌توانستند با آمدن و در کنار خانواده مرحوم فتحی بودن موجب آرامش خاطر آنها در کنار این غم بزرگ شوند.

این بدلکار سینما در پایان ابراز کرد: من از این موقعیت استفاده کرده و درگذشت این هنرمند عرصه بدلکاری را به خانواده این بدلکار پیشکسوت تسلیت می‌گویم و برای آنها آرزوی سلامتی دارم.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار فرهنگی اخبار سینما اخبار تلویزیون

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اینجا اخبار فرهنگی اخبار سینما اخبار تلویزیون جشنواره فیلم فجر شهرزاد کمال زاده مورد بررسی قرار بیشتر بخوانید کودک و نوجوان همین راستا فیلم سینمایی جایگاه سلمان سینمای ایران ایفای نقش پیامبر اکرم سلمان فارسی برای مشاهده دوست داشتم کلیک کنید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۱۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عامل جنایت گاندی نمی‌دانست قاتل است | گفت و گو با متهم

همشهری آنلاین - حوادث: ظهر بیست و ششم فروردین‌ ماه، اهالی کوچه‌ای در خیابان گاندی صدای مشاجره زن و مردی جوانی را از داخل کوچه شنیدند. در جریان این درگیری، مرد جوان دیوانه وار با چاقو، به زن جوان ضربه زد و سپس از آنجا گریخت. شاهدان این صحنه هولناک با اورژانس و پلیس تماس گرفتند اما زمانی که آمبولانس رسید، زن جوان به دلیل شدت جراحات جانش را از دست داده بود. در این شرایط گزارش این حادثه به قاضی سالار صنعتگر، بازپرس جنایی تهران اعلام شد و او به همراه تیم بررسی صحنه جرم راهی محل جنایت شدند.

بررسی‌های اولیه از این حکایت داشت که مقتول، زنی‌37 ساله بود که با 20 ضربه چاقو به قتل رسیده بود. بررسی‌ها نشان می‌داد که قاتل فردی آشنا بود و این دو ظاهرا قصد ازدواج با یکدیگر را داشتند اما به درستی مشخص نبود که علت درگیری آنها در خیابان چه بوده است.

دستگیری در کلبه جنگلی

کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران، جست و جو برای دستگیری عامل جنایت را آغاز کردند. آنها در گام نخست به تحقیق از خانواده مقتول پرداختند و به این ترتیب هویت قاتل شناسایی شد. خانواده مقتول می‌گفتند که وی از چند ماه قبل با جوانی به نام یاسر در ارتباط بوده و آنها قصد ازدواج با یکدیگر را داشتند اما چند وقتی می شد که با هم دچار اختلاف شده بودند.

در این شرایط بود که ماموران راهی محل زندگی یاسر در پایتخت شدند اما او ساعتی پس از جنایت، وسایلش را جمع کرده و با یک چمدان از خانه گریخته بود. با این حال جست و جو برای یافتن مخفیگاه وی آغاز شد تا اینکه چند روز قبل مخفیگاه او در یکی از روستاهای استان گلستان به دست آمد. متهم در یک کلبه روستایی مخفی شده بود که ماموران با هماهنگی قضایی راهی آنجا شدند و وی را دستگیر کردند.

متهم جوان پس از انتقال به پایتخت، به قتل زن جوان اعتراف کرد و برای انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار ماموران اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت قرار گرفت.

نمی دانستم قاتلم

مرد جوان در تمام این چند روز خودش را در روستای جنگلی حبس کرده بود و از ترسش جرات نمی کرد به داخل شهر برود یا وارد فضای مجازی شود. هرچند به گفته خودش هرگز تصور نمی کرد که زن مورد علاقه اش را به قتل رسانده و تبدیل به قاتل شده است. گفت و گو با یاسر را می خوانید.

انگیزه ات از قتل زن موردعلاقه ات چه بود؟

من نمی خواستم شهرزاد را بکشم و ناخواسته تبدیل به قاتل شدم. خدا می داند که چقدر ناراحتم و هر شب خودم را سرزنش می کنم که ای کاش آن روز چاقو همراهم نبود. در یک لحظه عصبانی شدم و ناخواسته تبدیل شدم به قاتل.

با شهرزاد چطور آشنا شدی؟

5 ماه قبل در یک کافه او را دیدم و در همان نگاه اول عاشقش شدم. رفته رفته رابطه ما عمیق تر شد تا جایی که به او پیشنهاد ازدواج دادم. چون شهرزاد همان زنی بود که من همیشه در رویاهایم تصورش می کردم.

اما در نهایت جانش را گرفتی؟

متهم اشک می ریزد و ادامه می دهد: پشیمانم،‌خیلی هم پشیمانم. اشتباه کردم،‌ ای کاش خدا به ما فرصت بازگشت به عقب و اصلاح اشتباهات بزرگمان را می داد.

برگردیم به روز حادثه ، چه شد که جان شهرزاد را گرفتی؟

شهرزاد این اواخر رفتارش با من سرد شده بود. دیگر تماس هایم را پاسخ نمی داد. جواب پیامک هایم را یک خط در میان می داد. می دانستم که دیگر نمی خواهد با من باشد. تا اینکه یک روز آب پاکی را روی دستم ریخت و گفت قصد دارد به این رابطه پایان بدهم. احتمال دادم پای شخص دیگری در میان است چون قرار بود با هم ازدواج کنیم اما به یکباره اخلاق و رفتارهایش تغییر کرده بود. روز حادثه با او قرار گذاشتم و می خواستم هر طور شده موبایلش را بگیرم تا آن را بررسی کنم. اما شهرزاد مقاومت می کرد. در نهایت موبایلش را گرفتم و شهرزاد به دنبالم امد تا آن را پس بگیرد. چاقو را برده بودم او را بترسانم و بتوانم با تهدید رمز گوشی را بگیرم.قصدم این بود که فقط بفهمم که آیا شهرزاد به من خیانت می کند یا نه؟ اما او می خواست گوشی را بگیرد و نمی دانم چه شد که از شدت عصبانیت چند ضربه به او زدم. اما تا روزی که دستگیر شدم نمی دانستم شهرزاد فوت شده است.

پس چرا فرار کردی؟

ترسیده بودم. یک درصد احتمال می دادم که او زنده نماند و من قاتل شده بودم. به همین دلیل فرار کردم و در این چند روز سعی کردم بیرون از خانه آفتابی نشوم. حتی گوشی موبایل ها را هم خاموش کرده بودم. با این وجود مخفیگاهم توسط پلیس لو رفت و بعد از دستگیری آنچه که می ترسیدم سرم آمد؛‌شهرزاد جان باخته و من تبدیل به قاتل شده بودم.

کد خبر 848122 برچسب‌ها تهران قتل - قاتل حوادث ایران

دیگر خبرها

  • آغاز نخستین مرحله اردوی آمادگی تیم ملی فوتبال هفت نفره از پانزدهم اردیبهشت
  • چهار نکته درباره یک خودکشی خاص در محله امیر اکرم!
  • طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به تربیت مبتنی بر روایت تاریخ توجه می‌کند
  • نرمخویی و مدارا از خصوصیات پیامبر (ص) بود
  • پشت‌پرده بازخوانی مرگ نیکا شاکرمی توسط انگلیسی‌ها / چهار نکته درباره یک خودکشی خاص در محله امیر اکرم!
  • اهمیت توجه به خودشفقتی در چیست؟
  • کمال نامه ی مستان حیدری / امیرالمؤمنین در شعر خواجوی کرمانی
  • عامل جنایت گاندی نمی‌دانست قاتل است | گفت و گو با متهم
  • کاهش کانون‌های بیماری آبله در استان ایلام
  • در جنگ‌ روایت‌ها به رسانه‌ها جدی‌تر توجه کنیم